Logo Diensten - Auto Kuypers Oisterwijk
Vakmanschap uit passie - Auto Kuypers Oisterwijk

MOBILITEITS GARANTIE

Wij staan volledig achter de kwaliteit van de onderhoudsbeurt van uw auto. Daarom ontvangt u bij ons een hulp-bij-pech-pas. Tegen een gereduceerd tarief. Dit doen wij in samenwerking met AA-team. Mocht je onverhoopt toch stranden met uw auto, biedt deze pas u 24 uur per dag, 7 dagen per week hulp. In heel Europa, maar ook in uw eigen woonplaats!

Ons doel is dat, mocht u autopech krijgen, u zo snel mogelijk weer uw weg kunt vervolgen. Is een noodreparatie ter plekke niet mogelijk? Uw persoonlijke hulp-bij-pech-pas garandeert gratis vervoer van uw auto en inzittende(n). Zelfs vervangend vervoer is mogelijk. Zorg dus dat u onze hulp-bij-pech-pas onderweg altijd bij u heeft.

VERKOOP

Waar wij erg van kunnen genieten bij Auto Kuypers is u aan een nieuwe auto helpen. Door ons grote netwerk en de goede relaties met andere autobedrijven in Nederland én Duitsland, kunnen voor u altijd de passende deal vinden. We gaan vooraf met in gesprek om te horen wat uw wensen zijn, maar ook wat u niet wilt en gaan dan pas op zoek naar uw ideale automobiel.

Doordat we Kentekenloket zijn en dus RDW-erkend, kunnen we de auto direct op uw naam zetten en rijdt u desgewenst nog dezelfde dag in uw nieuwe bolide!

IMPORT

Het importeren van een auto is een van de diensten die tegenwoordig steeds vaker voor komt. Het aanbod is namelijke veel groter dan Nederland alleen. Doordat andere landen in de Europese Unie geen BPM regels kennen zijn veel auto’s qua uitvoering ook nog eens een stuk luxer.

Onze klanten zijn belangrijk, daarom wordt voor elke klant een voorstel op maat gemaakt. Van het zoeken naar een auto, het begeleiden bij de aankoop of het transporteren van een auto, bij alles kunnen wij u begeleiden. Mocht u toch liever niets zelf regelen en alles aan ons overlaten is dat ook geen probleem, dan krijgt u onze full service. Het importeren van auto´s doen wij dagelijks, daarom hebben wij een groot netwerk en goede contacten met dealers en verkopers in de verschillende landen van Europa.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op, Leon geeft u graag uitleg over de werkwijze bij het importeren van een auto.

SCHADEHERSTEL

Schade rijden is voor niemand leuk, en voor u kan het een heel geregel betekenen. Gelukkig kunt u bij ons terecht voor een efficiënte oplossing van uw probleem.

We werken namelijk intensief samen met de Autoschade Herstel Groep. Zij zijn een grote schadeherstelketen met landelijke dekking. Dus heeft u een kras, ster of andere schade die gerepareerd moet worden, kunt u van onze expertise op aan.

Meer weten? Kijk eens op www.autoschadeherstelgroep.nl

FINANCIERING

Auto Kuypers is u graag van dienst met betrekking tot het financieren van uw auto. Om voor u de beste voorwaarden en de voordeligste premie te realiseren, werken we samen met DB lease. DB lease is een onafhankelijk verzekerings- en financieringsbureau uit Goirle.

Neem gerust contact op met Peter Spijkers : peter.spijkers@dblease.nl

LEASE-ONDERHOUD

Uw lease-auto is bij ons altijd in de beste handen. Auto Kuypers is gecertificeerd voor professioneel onderhoud en service aan alle lease auto’s. Voordat een bedrijf het onderhoud aan lease auto’s mag uitvoeren moet deze voldoen aan strenge regels, pas een bedrijf aan deze regels voldoet wordt er gekeken of het bedrijf het lease onderhoud mag uitvoeren.

Uw mobiliteit staat bij Auto Kuypers voorop! Wij zoeken samen met u naar een geschikte oplossing voor het onderhoud van uw lease-auto, hoe druk uw agenda ook is. Wij halen uw auto evt. thuis of bij uw werk op en zorgen dat deze op tijd weer terug is. Mocht dit niet mogelijk zijn zorgen wij dat er voor u een leenauto beschikbaar is.

LEASE

Voor het leasen van een auto bent u bij Auto Kuypers aan het juiste adres. We beseffen dat geen klant het zelfde is, daarom voorzien we elke klant van een helder en op maat gemaakt advies. Of het nou voor korte (shortlease) of langere periode is, wij vinden altijd de lease auto die bij u past.

Er zijn verschillende soorten lease contracten, van alleen het rijden van de auto tot volledige service voor een vast bedrag per maand. Voor elke klant zetten wij een stap extra, zodat u altijd tevreden de deur uit gaat. Van bestellen tot rijden.

VAKMANSCHAP UIT PASSIE
SPECIALIST
BOSCH CAR SERVICE