Logo Bosch Car Service - Auto Kuypers Oisterwijk
Bosch Car Service - Auto Kuypers Oisterwijk

BOSCH CAR SERVICE

Sinds enige tijd is Auto Kuypers aangesloten bij Bosch Car Service. Dit houdt in dat we van alle faciliteiten van dat label gebruik kunnen maken zonder onze eigen identiteit te verliezen. Auto Kuypers blijft Auto Kuypers, met de aanvulling van Bosch Car Service.

Hieronder zetten we graag een aantal voordelen voor u uiteen. Wilt u (nog) meer weten, neem dan gerust contact met ons op of loop even binnen. We beantwoorden graag al uw vragen.

ONDERHOUD

Wij voeren graag het onderhoud aan uw auto uit, ongeacht het een oude of nieuwe auto is. De fabrieksgarantie blijft, door ons Bosch Car Service label, bij ons namelijk gewoon geldig.

Als uw auto goed onderhouden is, is de kans op pech aanzienlijk kleiner. Tijdens een onderhoudsbeurt controleren wij o.a. het volgende op uw auto: de accu, distributieriem, uitlaat, trekhaak, verlichting, ruitenwissers, evt. airco, de interieursfilters en het oliefilter.

APK

Het uitvoeren van een Algemene Periodieke Keuring (APK) is wettelijk verplicht. Bovendien is het belangrijk voor uw eigen veiligheid en het welzijn van het milieu.

Onze monteurs krijgen technische trainingen van Bosch en Bosch staat stand by om direct ondersteuning te bieden. De kwaliteit en betrouwbaarheid die u bij het onderhoud gewend bent, mag u dus ook verwachten van onze APK.

Wij hebben onze eigen APK-keurmeester in dienst. Hij ziet er streng op toe dat banden, remmen, verlichting en andere vitale onderdelen geschikt zijn om de weg weer op te kunnen.

MKB

Heeft u uw eigen bedrijf en bent u op zoek naar een betrouwbare partner om uw wagenpark te laten onderhouden? Met Bosch Car Service hebben we de ideale partner voor het onderhoud van uw wagenpark.

Hierdoor kunnen we uitgebreid afspraken met u maken over service, prijs en planning.

OVERIG

Het Bosch Car Service label biedt u als klant vele extra mogelijkheden waar u naar eigen wens en inzicht gebruik van kunt maken. Zo bieden zij autoverzekeringen, financieringen, pechhulp, accuservice en ga zo maar door.

Dit alles kunt u regelen via mijnBoschCarService. Meer weten?
Bezoek dan de website van Bosch hier: Mijn Bosch Car Service

VAKMANSCHAP UIT PASSIE
SPECIALIST
DIENSTEN