Lease

Lease

Ook als u een lease auto rijdt staat Auto Kuypers voor u klaar! In samenwerking met LeaseProf zijn wij uw professionele onderhoudsadres. Uw auto is bij ons altijd in de beste handen. Auto Kuypers is gecertificeerd voor professioneel onderhoud en service aan alle lease auto´s. Voor een bedrijf het onderhoud aan lease auto’s mag uitvoeren moet deze voldoen aan strenge regels, pas een bedrijf aan deze regels voldoet wordt er gekeken of het bedrijf het lease onderhoud mag uitvoeren.

Uw mobiliteit staat bij Auto Kuypers voorop! Wij zoeken samen met u naar een geschikte oplossing, hoe druk uw agenda ook is. Wij halen uw auto thuis of bij uw werk op en zorgen dat deze op tijd weer terug is. Mocht dit niet het geval zijn zorgen wij dat er voor u een leenauto beschikbaar is.

Ook voor het leasen van een auto bent u bij Auto Kuypers aan het juiste adres. We weten dat geen klant het zelfde is, daarom voorzien we elke klant van een helder en op maat gemaakt advies. Of het nou voor korte (shortlease) of langere periode is, wij vinden altijd de lease auto die bij u past.

Er zijn verschillende soorten lease contracten, van alleen het rijden van de auto tot volledige service voor een vast bedrag per maand. Voor elke klant zetten wij een stap extra, zodat u altijd tevreden de deur uit gaat. Van bestellen tot rijden, Auto Kuypers staat voor u klaar!